Bruno és Louise Huber: Asztrológiai házak

Kép a könyvről: Asztrológiai házak

Bruno és Louise Huber: Asztrológiai házak

Az asztrológia tanulmányozása új utakat nyit!

Ha Ön ezt a könyvet elolvassa és komolyan foglalkozik asztrológiai pszichológiával, akkor új módon áll majd hozzá az élet megannyi területéhez. A kozmikus törvényszerűségek bevonásával jobban megérti önmagát és reakcióit. A nehézségek és konfliktusok az összkarakter valódi arányaira mutatnak rá, így mások megítélésében is biztosabb és toleránsabb lesz.

Az asztrológia segítséget nyújt az élethez!

Bruno Huber és Louise Huber új, dinamikus asztrológiai irányvonal megalapítói. Összekötik a modern pszichológiai ismereteket a régi asztrológiai és ezoterikus tudományokkal. 30 éves kutatómunkával olyan új módszereket és horoszkópkifejtési szabályokat fejlesztettek ki, amelyek segítségével az asztrológia oktatásában, valamint a tanácsadói praxisban az individuális horoszkópot mint diagnosztikai eszközt és önmegismerési lehetőséget sikeresen alkalmazhatjuk.
A szerzők az Asztrológiai Pszichológiai Intézet (API) vezetői Svájcban, Adliswilben, Zürich mellett. Az intézet nemzetközileg elismert asztrológiai iskola. A szerzők 1968 óta sikeres oktatói intézetüknek, és 1974-től jól megalapozott képzést adnak diplomás végzettséggel. Az API világszerte ismert mint

az asztrológia főiskolája

Ez a könyv a 6. német nyelvű kiadás fordítása. 1978 óta 9 nyelven jelent meg és nemzetközileg mint az asztrológia alapműve vált ismertté. A mű korábbi címe "Az ember és világa".