Október 4-én 17.30-tól telihold meditáció, az Akasha Klubban

Október 4-én 17.30-tól telihold meditáció, az Akasha Klubban. Belépő 1000 Ft.


A  telihold a teljesség, a maximális életerő felébresztésének ideje. A közös meditáció segítségével megtisztítjuk testünk, lelkünk. Leföldeljük fölösleges energiáinkat, s új, építő kozmikus energiákat gyűjtünk az Univerzumból.


E havi témánk: Nap a Mérleg csillagképben, amely elhozza a szépség, a harmónia, az egyensúly és a harmonikus párkapcsolatokhoz szükséges építő rezgéseket. A Kosban lévő Hold szolgáltatja mindazon energiákat, amik szükségesek a régóta nyomasztó konfliktusok rendezéséhez és az új kezdethez.


Ha bensődben elszántad magad a fejlődésre, átalakulásra, a közös meditáció erejével segítséget kapunk, hogy levetkőzzük kinőtt élethelyzeteinket, rossz szokásainkat, betegségünket, ragaszkodásainkat, félelmeinket, már nem építő társas kapcsolatainkat, rögeszméinket…
Várunk szeretettel!


"Boldogság természetesen nincsen abban a lepárolható, csomagolható, címkézhető értelemben, mint ahogy a legtöbb ember elképzeli. Mintha csak be kellene menni egy gyógyszertárba, ahol adnak, három hatvanért, egy gyógyszert, s aztán nem fáj többé semmi. Mintha élne valahol egy nő számára egy férfi, vagy egy férfi számára egy nő, s ha egyszer találkoznak, nincs többé félreértés, sem önzés, sem harag, csak örök derű, állandó elégültség, jókedv és egészség. Mintha a boldogság más is lenne, mint vágy az elérhetetlen után! 


Legtöbb ember egy életet tölt el azzal, hogy módszeresen, izzadva, szorgalmasan és ernyedetlenül készül a boldogságra. Terveket dolgoznak ki, hogy boldogok legyenek, utaznak és munkálkodnak e célból, gyűjtik a boldogság kellékeit – a hangya szorgalmával és a tigris ragadozó mohóságával. S mikor eltelt az élet, megtudják, hogy nem elég megszerezni a boldogság összes kellékeit. Boldognak is kell lenni, közben. S erről megfeledkeztek."


Márai Sándor: Füveskönyv Letöltés innen