Víztisztító és optimalizáló rendszer

VÍZTISZTÍTÓ ÉS OPTIMALIZÁLÓ RENDSZER
A helyi vízszolgáltatótól származó víz minősége ill. összetétele nem mindig felel meg a kívánalmaknak. Éppen ezért a Nikken (egy japán cég) kifejlesztett egy új technológiát, amely ízletes, tiszta ivóvizet termel. Ezek a PiMag® termékek, melyek a természet saját vízszűrési és tisztítási rendszereire épülnek. A PiMag® technológia a természetes ásványi anyagok és a mágneses technológia egy olyan kombinációját használja, amely a természetes források vizét eredményezi, amit mindannyiunknak előnyös lenne inni.
Ha teljes vitalitású vizet szeretne előállítani, akkor használja a Nikken vízszűrőrendszert, majd utána Optimalizálja az előállított vizet.
A vízszűrőnél egyszerűen fel kell tölteni a tartályt csapvízzel és a gyors szűrési folyamat eredményeként hamarosan friss, azonnal fogyasztható Pí vizet kapunk.
A PiMag® víztartályban lévő víz már igazi Pí víz, de a minőségén sokat javíthatunk, ha az Optimalizáló készülékben újabb kezelésnek vetjük alá. Az Optimalizáló nagyenergiájú mágneses besugárzó hatásával, valamint az ionizáló ásványoknak köszönhetően átalakítja a víz szerkezetét, és oxigénnel telíti a vizet.
A dél-japán Okinawa korallszigetek lakosainak különösen magas a várható életkoruk, átlagosan mintegy 105 év. Ennek a világszerte egyedülálló jelenségnek a magyarázata az úgynevezett Sango-korallok hatásában rejlik. Ezek a korallok, melyek az ősóceán legprimitívebb mikroorganizmusai közé tartoznak, tudják az ásványion-tartalmat és a pH-t szabályozni. Ilyen korallanyagok találhatók a PiMag® vízszűrőben és az Optimalizálóban is.
Optimalizáló
A következőkben található információk azt mutatják be, hogy miért nem elég csak TISZTA ivóvizet inni ahhoz, hogy a sejtek szintjén hasznosítsuk a vizet, további funkcionális víz-jellemzők kellenek az optimális hatás érdekében. Mivel a természetben előforduló vizek nemcsak szennyezettek, de hiányoznak belőlük ezek a fontos funkcionális jellemzők, olyan berendezés került kifejlesztésre, amelynek segítségével TISZTA és EGÉSZSÉGES vizet tudsz csekély költséggel akár otthonodban, akár az irodádban előállítani.

Tudományosan bizonyított technológia...
hatszögletű víz-klaszterek

Minden DNA kettős örvény belső magja víz-nyalábok (klaszterek) oszlopaiból áll. Kisméretű hatszögletű vízklaszterek beleilleszkednek és áthatolnak a sejtmembránok hatszögletű csatornáin, s gyorsan ki tudják fejteni jó hatásukat, és testünkből sejtszinten kimossák a szennyeződéseket.
Az öregedés a szervezet, szöveteink és a sejtek Hatszögletű Vízcsomóinak elvesztése és a teljes test víztartalmának csökkenése miatt következik be. Ha újra bevisszük a Hatszögletű Vízcsomókat a testbe, megnő a vitalitásunk, lecsökkenthetjük az öregedési folyamatot, s megelőzzük a betegségeket.

Előnyök:

Sejthidratálás és revitalizálás
Megnövelt oxigénbevitel sejtszinten
Megnövelt állóképesség és lecsökkent regenerációs idő
Enzimaktiválás, immunrendszer támogatása és jobb anyagcsere-egyensúly
Elektron-gazdag szabadgyök semlegesítés és tisztítás
Enyhén lúgos pH

Hogyan működik?

Az Optimalizáló technológia a természetben is előforduló alapelveket foglal magába. A természetben az életerő-fokozó víz az esővel és hóval kezdődik, s ha nincs a légköri savakkal szennyezve, természettől fogva energetizált és erősen strukturált lesz.
Ez a mozgás következtében jöhet létre. A természetes körülmények között lévő víz természetes módon örvényeket képez, ha kövek, vagy más tárgyak körül folyik a természetben, vagy kisebb vízeséseken halad keresztül, s az örvényekben önmagát telíti oxigénnel, a napsugárzásból hosszúhullámú infravörös besugárzást kap, s a gránitszikláktól, valamint a Föld természetes mágneses terétől elektromágneses stimulálásban részesül.
Ezért az Optimalizáló készülékben, nagyenergiájú örvényt, elektromágneses teret és hosszúhullámú infravörös sugarakat (Far Infrared Radiation = FIR) kibocsátó keramikus anyagokat alkalmaznak, amelyekkel emulálják azokat a természetes folyamatokat, amelyek a természetben az egészséges víz előállításáért felelősek.
A végeredmény egy nagy nedvesítő hatású hexagonális struktúra, amely extra oxigént, energiát és ionizáló ásványi anyagokat visz be másodpercek alatt a sejtszerkezetekbe.
Az egészséges sejtek és szervezetek körül hexagonális víz van, míg a rákos sejtek és beteg szervek körül ötoldalú, pentagonális vízstruktúrák helyezkednek el. A mágnesesen létrehozott hexagonális víz a kutatások szerint stabilabb, mint az ionizálók által keletkezett strukturált víz.

AZ OPTIMALIZÁLÓ KÉPESSÉGEI

Tudományosan dokumentált, hogy:
Strukturálja a vizet, az erős mágneses és infravörös energiák lecsökkentik az egyedi vízklaszterek méretét, Hexagonális Vizet hoznak létre az eredményesebb és gyorsabb sejtekbe hatolás érdekében.
Megnöveli az Oxigéntartalmat. A turbulencia egy erős, szemmel látható örvényt hoz létre, amely az ivóvíz oxigéntartalmát akár 30%-kal is megnövelheti.
Válogatott szerkezetalakító ásványi anyagokat/ionokat visz be a szervezetbe az egyedi ásványi anyagok segítségével, amelyet korall-alapú optimalizáló gyűrű tartalmaz (amelyből az optimalizálás során kioldódik a megfelelő mennyiség): kalcium, cink, lítium és egyéb, amelyek a víz strukturálásához járulnak hozzá.
(A vizet előzőleg vagy desztillálással, vagy nagyon jó minőségű fordított ozmózis alapú szűréssel kell megtisztítani, hogy a szerkezetromboló ásványi anyagokat/ionokat, mint a klórvegyületeket, káliumot, alumíniumot, stb. ki lehessen szűrni.)

A SEJTEK GYORS ÉS HATÁSOS HIDRATÁLÁSA

Ha hexagonális szerkezetű vizet iszunk, akár a nagyon ritka természetes forrásokból, akár a saját Optimalizáló készülékünkből, azt vesszük észre, hogy az nem ül le a szájunkban vagy a gyomrunkban.
Nagyon gyors, majdnem azonnali felszívódás következik be, hála a hexagonális klaszterezési folyamatnak. A nagyobb és rendezetlen vízmolekula-klaszterek sokkal nehezebben hatolnak át a sejtfalakon, mint a hatszögletű csomókba rendezett molekulák.

AZ OPTIMALIZÁLÓ MEGNÖVELI AZ OXIGÉNTARTALMAT

Az oxigén az energiával teli sejtegészség fenntartásának rendkívül fontos eleme. A legtöbb ember azt hiszi, hogy a testünk csak a belélegzés útján vesz fel oxigént. Ugyanakkor az oxigénbuborékok, amelyeket az örvényhatás és a mágneses víz csak növel (az Optimalizáló segítségével) aktiválja a mozgási energiát, stimulálja a nyálkahártyát mialatt a gyomron, vékony- és vastagbélen keresztülhalad és elősegíti a véráramlását a vérerekben.
Az oxigén abban is szerepet játszik, hogy a belekből eltávolítja a mérgező gázokat és szennyező anyagokat, s ezáltal mind az emésztőrendszerben, mind a vérkeringésben tiszta környezetet teremt.
Ez az extra oxigén könnyen felszívódik testünkben, s 30 másodpercen belül be tud hatolni a vérbe, egy perc elmúltával az agyszövetekbe és nemi szervekbe, 10 perc után a bőrszövetekbe és a szívbe, 20 perc elteltével a májba és a vesékbe.
Az agy felelős a testünk teljes oxigénfogyasztásának 20-30%-áért. Az agy oxigénhiánya letargikus állapothoz, figyelemcsökkenéshez, hosszabb hipoxia (agyi oxigénellátás csökkenése) következtében, elbutuláshoz (demenciához) és végül halálhoz is vezethet. Az Optimalizált víz magasabb oxigéntartalma az emlékezőtehetség és mentális aktivitás drámai növekedéséhez vezethet.
Ha örvényhatásnak tesszük ki a vizet, az oxigén a vízmolekulához kötődik. Ezt a jelenséget a hegyi forrásoknál is megfigyelhetjük, amikor a vizet a millió kis kavargó örvény elkapja és az áthaladó víz magához köti az oxigént.
Az Optimalizálóban, egy erőteljes örvény növeli az oxigéntartalmat. Az oldott oxigén akár 30%-os növekedése is elérhető. Ahhoz, hogy a megnövekedett oxigéntartalmat legjobban ki tudjuk használni, az Optimalizálóval előállított vizet az elkészüléstől számított 20 percen belül el kell fogyasztani.
Minden komoly betegségállapot esetén a vele együtt járó alacsony oxigénszint is megfigyelhető. A sejtszövetek lecsökkent oxigéntartalma biztos mutatója a betegségeknek.

Az Optimalizáló megnöveli a víz pH értékét. Egyre több táplálkozás-tudománnyal foglalkozó szakértő javasolja az alacsonyabb savasodást előidéző diétát, s az enyhén lúgos vizek fogyasztását.

További érdekességek: A hagyományos vízből képződő jég színtelen és átlátszó, a Pí-Vízből származó jég fehér színű (sok oldott oxigént és buborékot tartalmaz) A hagyományos vízből származó jég lapos (alacsony energia) Az Optimalizált vízből származó jég egyenetlen alakú (magas energia).
IGYA MEG AZ OPTIMALIZÁLT VIZÉT 20 PERCEN BELÜL, HA MAXIMÁLIS OXIGÉN_BEVITELT SZERETNE ELÉRNI!
IGYA MEG AZ OPTIMALIZÁLT VIZÉT 20 NAPON BELÜL, HA MAXIMÁLIS HIDRATÁLÁSI HATÁST SZERETNE ELÉRNI!

TERÁPIÁK

Az Optimalizálóval történő (3x9 perces) 27 perces kezelés (ennyi ideig forgatjuk a vizet a gépben, majd megisszuk) olyan kiegyensúlyozott gyógyhatású vizet hoz létre, amely kényelmes méregtelenítéshez vezet.
Ha két 27 perces kezelést végzünk, olyan nagyon intenzív terápiás méregtelenítő hatást érhetünk el, amely csak egészség-visszaállító kezeléseknél javasolt, s csak napi többszöri stampedli mennyiség (0,35 deciliter/alkalom) fogyasztása javasolt, természetesen a megfelelő hidratálási hatás eléréséhez szükséges kevésbé kezelt vízen felül.
Hosszabb kezelési szintek, mint például háromszor vagy négyszer 27 percig tartó vízkezelés (12 db 9 perces ciklus egymás után!) segít a fogfájás elmulasztásában, ha egyszerre csak egy evőkanálnyit zubogtatunk a szájunkban lenyelés előtt. Ebből naponta sokszor kb. 1 kávéskanálnyi fogyasztása segíti az immunerősítést és a szervezetet a fertőzések és kórokozók legyőzésében.
FONTOS!
A készülékkel végzett vizsgálatok azt mutatták, hogy az így előállított hexagonális víz életminőségi változásokat eredményez. Azt javasoljuk, hogy LASSAN, FOKOZATOSAN kezdje a hexagonális vízzel való kezelést, eleinte csak 9 perces ciklussal és az első héten kb. 3 dl-t lassan kortyolgatva fogyasszon a nap folyamán. Ha nem érez észrevehető hatást, akkor háromnaponként 3-4 dl-rel megnövelheti a mennyiséget egészen addig, amíg a változás észlelhető, vagy már csak kizárólag hexagonális vizet fogyaszt.
Széleskörűen megfigyelt jelenség a Herxheimer-hatás, amit a hatásos kezelés hatására elhalt baktériumok által kibocsátott, a sejtfalakból mérgező vegyi anyagok (endotoxinok) felszabadulása okoz. Ez olyan immunreakciókat vált ki, amelyek felelősek a kezelt egyén által megélt tünetekért.
Lehet, hogy fokozódó fizikai vagy lelki tisztító hatást fog észlelni. Ne ijedjen meg. Ez a normális méregtelenítési hatásnak tulajdonítható, amit az okoz, hogy a szervezet megöli a kórokozókat, és szükség van arra, hogy a szervezet kitisztuljon és méregtelenedjen ezek maradékaitól. Ez egy jól ismert és jól dokumentált hatás minden valóban hatásos méregtelenítés esetén. Arra bíztatjuk Önt, hogy menjen keresztül ezen a fizikai és lelki átállási folyamaton annak érdekében, hogy a készülék életmód-változtató hatásait élvezhesse.
További részleteket az alábbi e-mail címen lehet kérni: tibor.menesi@gmail.com