Az asztrológia és a kristályok - Csillagékszer

Az asztrológia és a kristályok
Csillagékszer - a kristályok és féldrágakövek mágikus ereje mindennapjainkban 
Testünk - lelkünk rezgésének emelése a féldrágakövek segítségével

Előadás

2010 Január 22-én pénteken, 18.00-tól a Trigon Stúdióban http://www.trigonstudio.hu/

Elmondom, hogyan készítheted el saját, személyre szóló csillagékszeredet, asztrológiai képleted segítségével.
Születési horoszkópunk /Radixunk/, nem más, mint egy "fénykép" az égről, abban a pillanatban, amikor megszülettünk.


A bolygók állása, s azok egymáshoz való viszonya, fényszögeik, a születésünk pillanatában működő energetikai rendszer, amely, hordozza az életfeladatunk megoldásához szükséges kulcsokat. Ezt az energetikai rendszert érdemes odafigyelve, tudatosan ápolni, tisztítani, erősíteni. Ebben segítenek az ásványok, féldrágakövek. Minden kőnek van egy alaprezgése. Minden bolygóenergiának megfeleltethető egy ásvány, kő, féldrágakő, drágakő. 

Az égitestek rezgéseinek megfelelő ásványok, kövek kapnak helyet a csillagékszerben, mégpedig aszerint, ahogyan ezen égitestek a Földre leszületésünk pillanatában hogyan helyezkedtek el. 

A bolygók, vagyis az ásványok pontos elhelyezkedését a születési dátum és helyszín alapján felrajzolt horoszkóp adja meg.
Az előadáson mesélek még a kristályok és féldrágakövek rezgésének erejéről mindennapjaidban, s hogy segítségükkel, hogyan és melyik bolygód rezgésszintjének emelésén kezdhetsz el dolgozni.
A kapott információval elkészítheted családtagjaid, szeretteid számára is a megfelelő mágikus ékszert!


Beszélek még drágakővíz-készítésről, távgyógyításról, auratisztításról, csakragyógyításról, tértisztításról, otthonunk energiákkal való feltöltéséről.








Drágakőterápia módszerei: 

A féldrágakövek használata kortól-nemtől függetlenül mindenkire üdítően hat. 

Kisgyermekek, áldott állapot, komolyabb betegségek esetén is használhatóak, amikor más terápiák (fitoterápia, aromaterápia) esetleg veszéllyel járhatnak, vagy amikor bizonytalanok vagyunk hogyan segítsünk szeretteinken. 

A megfelelő, vagy a tetszést kiváltó kövek finom energiájukkal indítják be a szervezet öngyógyító erejét, egészséges szellemét.


Válasszuk ki a megfelelő köveket!
Próbáljuk ki, melyik kőnek van számunkra kellemes tapintása, melyik indít el bennünk rögtön valamilyen érzést, gondolatot. A kő, amire éppen szüksége van szervezetünknek, általában felveszi kezünk melegét, ami hideg marad, az pillanatnyilag nem aktuális számunkra.

Masszázs:
Szép sima nagyobb darab féldrágakövekkel masszírozhatjuk is egyes testrészeinket, például talpunkat, hasunkat, hátunkat.





Féldágakő fürdő:
Tehetjük a fürdővizünkbe is a köveket, a víz kristályszerkezete magába építi a kövek energiáját, és felerősíti hatásukat.

Ékszerek:
Évezredes hagyománya van a drágakövek testen való viselésének. A drágakövek, nemesfémek a díszítésen túl speciális rezgéseikkel, energiamezejükkel kapcsolatba lépnek az ékszert viselő aurájával, és összesimulva felveszik egymás rezgését. Ezért lehetséges, hogy egy ékszer megőrzi viselőjének energetikai lenyomatát, és előfordulhat, hogy egy szerencsétlen sorsú embertől örökölt ékszer, vagy drágakő akár balszerencsét is hordozhat magában (ezért fontos a tisztítás, főleg a használt ékszerek esetén).


Az örökölt, de még a frissen vásárolt köveket, ékszereket használat előtt érdemes energetikailag megtisztítani. Ezt tehetjük oly módon, hogy egy kis edénybe szórt tengeri sóba helyezzük a követ (a holdkő és az opál érzékeny kövek, úgynevezett vizes kövek: őket ne tegyük soha sóba!), úgy hogy a só teljesen ellepje, és 24 órán át benne hagyjuk. A végén a követ, ékszert lemossuk, és a sót kidobjuk. 


Elixír:
Készíthetünk gyógyító ásványvizet is, ha egy üveg vízbe dobjuk a számunkra megfelelő, kellőképpen megtisztított féldrágakövet, kitesszük a napra, délelőtt, maximum délig, vagy a holdsugár hatásának tesszük ki, növő holdfázisban. A víz felveszi a kő rezgéseit, és ha megisszuk, a kő gyógyító rezgése a testünkre közvetlenül belülről hat.
 



Marokkő:
A kézbe véve, a kéz reflexzónáin keresztül hatnak szerveinkre. Hordhatjuk zsebünkben a számunkra kedves követ, köveket, így az ember és a kő energiamezői eggyé válnak és egész nap, különösen sugárzóak lehetünk.

Csakraterápia:
A csakrák harmonizálását is végezhetjük féldrágakövekkel, úgy hogy a megfelelő követ a hozzá tartozó csakrára helyezzük, vagy csak nézegetjük, kezünkbe vesszük.

A kövek tisztítása:
A köveket rendszeresen ajánlott megtisztítani, hiszen magukba szívják az energiát, ami telítheti őket annyira, hogy saját sugárzásuk fénye elhalványulhat. Tegyük folyó víz alá minél hosszabb időre (min.5-10 perc) őket, vagy ássuk el a kertünkben néhány napra, ahol a friss föld megújító ereje kiszív a kövekből minden negatív energiát.

Energiaháló szertartás:


Otthonunk pozitív energiáit emelhetjük, ha energiarácsot emelünk házunk vagy lakásunk fölé. Elmesélem, hogyan is néz ki egy, a tértisztítás és utána az energiaháló szertartás.


 
Várlak szeretettel:
Gosztonyi Tímea
Pszichoasztrológus