Rezgésszint

Sok helyen lehet hallani erről a szóról, hogy rezgésszint… Néhány gondolat ezzel kapcsolatban:

a kozmikus energia jön és azzal hordoz nekünk mindannyiunknak változóan más információt mert az éppen aktuális és hozzánk passzoló darabot töri fel az éntudatunkból. A valódi energia nem hordoz információt. Információt mi alkotunk általa (a kozmikus energia befogadása által). Az kozmikus energia, ha használjuk: katalizátor. /egy olyan anyag, ami úgy gyorsít föl (esetleg nagyságrendekkel) egy eseményt, érési folyamatot, tanulást, hogy ő maga annak során nem használódik el. A katalizátorok a reakciósebességet növelik. A katalizátorok úgy fejtik ki hatásukat, hogy jelenlétükben a reakciók más úton, alacsonyabb aktiválási energiájú részfolyamatokon keresztül játszódnak le. A katalizátornak gyakran kis mennyisége is elegendő nagy mennyiségű anyag átalakulásának meggyorsításához. A katalízis során a katalizátor nem változik meg maradandóan./

Minden ember életenergiáját meghatározó tényezőnek tartom. Talán a fizikai dolgok közül a hőmérséklethez tudnám a legjobban hasonlítani, csak itt ha a rezgésszint felmegy, a szervezet képes átalakulni ahhoz hogy azon a szinten is életképes legyen, ellenben valóban tény hogy átalakulásra van ehhez szüksége.

Alacsony rezgésszinttel virtuálisan távol vagyunk a forrástól, elzártuk magunkat a materiális világba, és ezért a hangulatunk elég földhözragadt dolgoktól függ. Ilyenkor kifelé fordultunk, a külvilágot egy kis felbontású szemüvegen keresztül látjuk, és így a világ duálissá válik, fekete - fehér lesz. Alacsony rezgésszinten nagyon tudunk szenvedni.

Amikor az ember rezgésszintje emelkedik, ezek a minőségek is nagyobb skálán mozognak, több színt, hatást és finomabb érzéseket vagyunk képesek felfogni, gyakorlatilag ugyanazokon a dolgokon belül.

Ha képesek vagyunk haladni az élet áramlásában és nem borzadunk el attól hogy a többi ember mennyire képes a duális világot reálisnak tartani akkor bele lehet simulni az előttünk álló fokozatos lépcsős emelkedésbe.

Az életfeladataink megoldása a rezgésszintünk emelését elősegíti. Ahogy egyre feljebb keveredünk, úgy szűnik meg a félelem, harag és bánat, magány érzései mind illúzióvá foszlanak, és átalakul életünk egy folyamatosan áramló többsíkú világgá ahol a változás mindig egyre csodálatosabb dolgokat eredményez.

Ahogy ebben a spirálban (önmagunk tengelye, azaz a forrásunk körül) keringünk, ugyanazokat a köröket tesszük meg, de minden pillanatban színesebbnek, és egyre többrétegűnek látjuk. Életünk kibontakozik, mint a bimbóból a rózsaszirmok, és éntudatunk negatív, földhözragadt része pedig széthullik.

Ahogy ezen a pályán haladunk, az emberek felett teljes mértékben átvesszük az uralmat, és akaratlanul, tudattalan állapotban irányítjuk őket saját magunk körül. Leginkább kisugárzásunkkal, jó életpéldánkkal. A rezgésszint emelkedéssel fokozatosan nyerjük vissza elfeledettnek hitt képességeinket. A körülöttünk levő emberek a velük történő változásból, lehet, hogy nem sokat vesznek észre (mivel ők még sokan duálisan gondolkoznak) csak mi vesszük észre a változást hogy pl. a főnök érdekes hogy minket sosem egrecíroztat többet, s egyre inkább „mázlisták” vagyunk sokmindenben.

Az emberek csakráit tudat alatt is erősebben érzékelhetjük és akár átvehetjük az irányítását is, és ezzel őt átmenetileg belevihetjük olyan magatartásformákba, amiket nem tart magáénak: feltűnően kedvessé és segítőkésszé válhat a legmorcosabb eladó is...

"2012-es" tudatváltás valóban nagy horderejű változás (már most) , mert lehetőséget kaptunk átformálni a fizikai testünket olyannak, ami a magas rezgésszintet is bírja, és ezzel ellenállhatatlanná válunk azoknak, akik alacsonyabb rezgésszinteken mozognak és akaratuk ellenére belesodorjuk őket saját maguk emelésébe. Nem hiszem, hogy bárki is elmenne erről a bolygóról valami nagy természeti csapás következtében. Aki magasabbra emeli a rezgését az uralma alá vonja a környezetét, akik rá lesznek kényszerítve arra hogy tudatosodjanak, az ego nem érzékeli ezt a spirituális hatást így tehetetlen és nem is védekezik ellene.

Természetesen az uralom alatt nem a hagyományos duális fogalmat értem, hanem azt hogy a magasabb szinten álló ember, megfelelő tudatváltási irányba fogja kényszeríteni a környezetében levő embereket, akik kénytelenek lesznek szembesülni, eddig hitt butaságaikkal, és ahogyan a mágnest ha letesszük az asztalra a vastörmelék beáll irányba, az emberekről, először lehull a lepel, majd átalakulnak...