Biológikus testtudat - Új medicina tanfolyam

dr. Herczeg Andrea - természetgyógyász, gyógyszerész
4 napos tanfolyama

Az új orvostudomány alapjairól, módszeréről tart 4 napos tanfolyamot Herczeg Andrea, saját természetgyógyász  tapasztalataival összekötve. CÍM:  Kikötő Bp. II., Bem rakpart 43. (51-es kapucsengő) Térkép

A tanfolyam időpontjai kéthetenként, hétfőn 9:00-18:00-ig tartanak, egy órás ebédszünettel::

Január 16 hétfő
Január 30 hétfő
Február 13 hétfő
Február 27 hétfő

Az alaptanfolyam, amely január 16-án 9:00-13:00-ig tart, INGYENES! 
A 16-i, délutáni folytatás már a részletes új medicinás, biológikus testtudat mélységébe vezet minket.

16-a délelőtt, alaptanfolyam ára: INGYENES
16-a délután ára: 5000 Ft

A további 3 hétfői nap ára: 10.000.- Ft / fő / nap,
18 ÉV ALATT és 60 ÉV FELETT: 5.000.- Ft / fő / nap


A kedvezményre vonatkozó igényt kérem írásban jelezni. A jogosultságot a helyszínen igazolni kell.


A tanfolyamra írásos bejelentkezés szükséges: gosztonyi.timea@gmail.com

Tematika

Első nap:
biológiai természettörvények: lélek-agy-szerv kapcsolat, betegségek kétszakaszúsága,  elváltozások a szervek csíralemez származása szerint, mikroorganizmusok szerepe a helyreállítási folyamatokban, az elváltozások = értelmes biológiai különprogramok, agytörzs vezérelte különprogramok, falatkonfliktusok

Második nap:
kisagy vezérelte különprogramok, sérülés sértés, önvédelmi konfliktusok
nagyagy velőállomány vezérelte különprogramok, önértékelési konfliktusok

Harmadik nap:
nagyagy kéregállomány vezérelte különprogramok, elválasztás, elhatárolódás,  birtok-konfliktusok

Negyedik nap:
Hangulatzavarok, elmebajok, többszörös konfliktusok


dr. Herczeg Andrea: 1987-ben végeztem a SOTE Gyógyszerésztudományi karán, majd a gyógyszeriparban dolgoztam 17 évet. Igazából csak 12-t mert 5 évig GYES-en, a két fiammal és a kutyánkkal gyerekeskedtünk a Szentendrei-sziget csodálatos világában. 


1997-98-ban két éves homeopátiás képzésen vettem részt, ami alapvetően megváltoztatta a betegségekről, gyógyszerekről, gyógyításról szerzett addigi tudásomat és elképzeléseimet.

Ettől kezdve folyamatosan "átképeztem" magam. Reiki, pszichotronika, radiesztézia, feng-shui, Bach-virágterápia, belső utazás, táncterápia.

1994-95-ben három természetgyógyászati szakvizsgát tettem: reflexológia, akupresszúra, életmód-tanácsadás, és megnyitottam önálló rendelőmet a III. kerületben.


Az új medicinával 2008-ban ismerkedtem meg. Számomra ez a legfontosabb ismeret annak megértéséhez, hogyan hatnak az érzelmeink a testi folyamatainkra. Gyógyszerészként és életmód tanácsadóként naponta tapasztalom meg ezen természettörvények helytállóságát.

dr. Herczeg Andreával készült ismertető filmek:Sokan hallottak már az új medicináról másnéven az új orvostudományról, de ki is alkotta meg ezt az új rendszert?Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer, belgyógyász szakorvos, fizikus és a teológia magisztere, saját betegségének és gyógyulásának következtében tesz olyan felfedezéseket, amelyek elindítják ezen az új úton. A gyógyításban nem ő az egyetlen, aki saját betegsége révén jut el új gyógymódok felfedezéséhez. Ilyen volt például dr. Edward Bach is, aki  a testi betegségek gyógyulásának alapfeltételeként a lelki gyógyulást tartotta, s saját módszerével gyógyul meg daganatos betegségéből.   

Hamer doktor tizenkilenc éves fia, Dirk, Korzika szigeténél, egy lehorgonyzott csónakban aludt, amikor lőfegyverrel súlyosan megsebesítik (1978. augusztus 18-án). Száztizenegy nap haláltusa után Dirk meghalt!A rákövetkezendő hetekben, Hamer hererákban betegedik meg, de a hagyományos orvostudományból tanultak alapján még nem látja meg a közvetlen összefüggést az elszenvedett trauma és a betegség között. A saját onkológusai szembesítik a brutális diagnózissal: "Dr. Hamer, Önnek rákja van, és körülbelül 1 százalék esélye a túlélésre?..."
Betegsége ellenére Hamer tovább dolgozik egy, a Müncheni Egyetemhez tartozó klinika nőgyógyászati osztályán, ahol kb. kétszáz rákos beteget kezelnek. Mély tapintattal egymás után kérdezi meg a pácienseket a betegségükről, és rájön arra, hogy ők mindannyian - ahogy ő maga is - a tumor megjelenésének hónapjaiban egy súlyos traumát (érzelmi megrázkódtatást) szenvedtek el. Mivel Hamer felfedezéséről beszélni merészel a bajor televízióban, a kórháztól megkapja a felmondását. Eddig az időpontig Hamer már összeállított egy dossziét kétszáz anamnézissel (kórtörténettel) és folytatja a kutatást egy másik klinikán Kölnben, ahol főleg tüdőrákos betegeket kezelnek. Ott megállapítja, hogy a tüdőrákot sem a dohány okozza, ugyanis a betegek felénél nemdohányzókról van szó! Ezen túl felfedezi ugyanazt az "Ok-Következmény" kapcsolatot, a sokkélmény valamint a betegségek kitörése (megjelenése) között, mint ahogy azt már Münchenben megfigyelhette. Csakhogy itt ezúttal a traumának egy más fajtájáról van szó, mint amit a nőgyógyászaton megfigyeltek.
1981 őszén, a Tübingeni Egyetem Orvostudományi Karán - ahol ő maga is orvosi diplomáját szerezte - nyújtja be habilitációs beadványát Hamer, amelyhez kétszáz beteglapot mellékel, és hetven eset részletes leírását, amelyet a különböző illetékes osztályok orvosai az ő felfedezéseinek felülvizsgálata után hitelesítettek.
Tréfásan így szólt erre az ő egykori professzora: "Hamer doktor, ez túl szép, hogy igaz legyen... De ha még úgy is volna, közel lehetetlennek tűnik, hogy pont maga fedezte fel ezt. De félre a tréfával, mihamarabb meg kell vizsgálnunk, itt az én intézményemben."
Mégis anélkül, hogy az Orvostudományi Kar bármilyen okot megnevezett volna, nem engedélyezi az adatok ellenőrzését, és 1982-ben az összes beteglap hirtelen eltűnik.
Ennek következtében a Tübingeni Egyetem százötven orvosa nem tudta ellenőrizni Dr. Hamer felfedezéseit, és ezzel azok továbbra sem voltak tudományosan igazoltak, elismertek, alkalmazhatóak.
Ettől a pillanattól kezdve Dr. Hamer életének egy küzdelmes időszaka kezdődik, ami végül 1986-ban éri el csúcspontját, amikor elveszik tőle az orvosi praktizálás jogát, szó szerint az ítélet: "Nem tagadja le esküvel a Rák Vastörvényét és nem tér meg a hagyományos orvostudományhoz." Az inkvizíciós fogalmazás utal a döntés beállítottságára.1997-ben elítélik, mert a korábbi praxiseltiltás ellenére, három beteg emberrel, azok egészségéről beszélgetett (bármi ellenszolgáltatás nélkül!). A bíróság a beszélgetéseket kezelésnek nyilvánította és ezzel őt börtönbüntetésre ítélte, mert hivatás-gyakorlási tilalmát megszegte. Hamer több mint egy évet tölt el börtönben, és ebből a tapasztalatából erősebben kerül ki, mint addig valaha.


Hamer doktor minden szervezett támadás és lejáratókampány ellenére kitartott, és 1998. szeptember 8-án és 9-én a szlovákiai Trnava Egyetem végrehajtja és hatóságilag igazolja a Új Orvostudomány maradéktalan helytállóságát. Miután az illetékes Tübingeni Egyetem 28 éve megtagadja Hamer doktor felfedezéseinek felülvizsgálatát - holott már több Bírósági Végzés is kötelezi rá, - a nagyszombati Trnava Egyetem végrehajtotta az Új Medicina tudományos felülvizsgálatát, és hatóságilag igazolta annak helytállóságát.


Hamer doktort "egyéb nézetei" miatt hivatalosan száműzték Ausztriából, Németországból, Franciaországból, Spanyolországból. Jelenleg Norvégiában él, kutatásokat végez és publikációkat készít.